У Facebook тепер можна приховувати нецікаві пости в стрічці


Опубликованно 12.01.2018 03:54

У Facebook тепер можна приховувати нецікаві пости в стрічці

Функція Snooze дозволяє приховати пости надто балакучих друзів або груп на 30 днів

У Facebook запрацювала нова функція Snooze, яка дозволяє приховати нецікаві пости людини або групи. Як це працює

Для того, щоб «викреслити» балакучого одного з своєї стрічки, необхідно натиснути на відповідну кнопку в правому верхньому випадаючому меню посту. Функція працює протягом 30 днів — саме в цей час дії того самого докучливого одного не будуть відображатись в вашій стрічці. При цьому автор таких постів не буде знати про це.

Функцію можна вимкнути раніше терміну. Якщо ж цього не сталося — через 30 днів сервіс нагадає про те, що термін дії заборони минув. Для чого це зроблено

У Facebook говорять, що таким чином хочуть дати користувачам ще більше контролю над своєю стрічкою. Snooze тестували з осені, визначаючи оптимальний період часу на приховання постів.

Зараз функція доступна для всіх користувачів.

Джерело: TechCrunch Для тих, хто хоче знати більше: Месенджер AIM офіційно закрився У Facebook Messenger «воскреснуть» Angry Birds і Sonic Jump До відео для Facebook і Instagram тепер можна додавати музику безкоштовно Facebook запустив месенджер для дітей Messenger Kids



Категория: Техника